MINNAPARIKKA.COM / MYYNTIEHDOT / Voimassa [24.11.2015] lähtien

Tämän verkkosivun omistaa ja sitä ylläpitää Minna Parikka Shoes Oy, Aleksanterinkatu 36, 00100 Helsinki, Suomi, Y-tunnus 2197838-2, ALV numero FI21978382 (myöhemmin “Minna Parikka Shoes”). Minna Parikka Shoes toimii kaikkien tällä sivustolla myyntiin tarjottujen tuotteiden myyjänä.

 

EHTOJEN SOVELTAMINEN JA HYVÄKSYMINEN

Näitä myyntiehtoja ja niiden päivityksiä sekä mahdollisia muutoksia (sisältäen myös Tietosuojaselosteen) sovelletaan minnaparikka.com -sivustolla tai millä tahansa sen alisivustolla toimivassa verkkokaupassa (“Sivusto”) tehtyihin kaikkiin tilauksiin ja myynteihin.

Tekemällä tilauksen tuotteesta tai tuotteista Sivustolla sekä merkitsemällä hyväksyväsi myyntiehdot hyväksyt nämä ehdot.

Minna Parikka Shoes saattaa päivittää tai muuttaa myyntiehtoja aika ajoin, eikä sillä ole velvollisuutta antaa etukäteisilmoitusta tällaisesta päivityksestä tai muutoksesta. Päivitykset ja muutokset näihin ehtoihin tulevat voimaan voimaantulopäivänä (ks. päivämäärä oikeassa yläkulmassa). Tarkistathan tämän sivun sisällön säännöllisesti huomataksesi mahdolliset tehdyt päivitykset tai muutokset.

Minna Parikka Shoes ei takaa Sivustolle pääsyä eikä se ole vastuussa mahdollisista ongelmista Sivustolle pääsyssä. Minna Parikka Shoes varaa oikeuden rajoittaa Sivustolle pääsyä milloin tahansa, osittain tai kokonaan, ilman etukäteisilmoitusta.

 

TILAUKSET

Sivustolla tilauksen voi tehdä ja tuotteita ostaa luonnolliset henkilöt, jotka ovat yli 18 vuotta vanhoja ja joilla on nimissään käypä, Minna Parikka Shoes:in hyväksymän pankin myöntämä luotto- tai pankkikortti. Asiakasta saatetaan pyytää antamaan henkilötietojaan Sivustolla (ks. Tietosuojaselosteemme siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi) ja asiakkaan antama sähköpostiosoite saatetaan pyytää vahvistamaan.

Minna Parikka Shoes voi valintansa mukaan hyväksyä tai hylätä tilauksen. Tilauksen onnistuminen riippuu lisäksi tuotteen saatavuudesta. Minna Parikka Shoes ei takaa kaikkien Sivustolla mainostettujen tuotteiden saatavuutta. Minna Parikka Shoes pyrkii parhaansa mukaan ilmoittamaan tuotteiden kulloisenkin saatavuustilanteen Sivustolla.

Tuotteiden esilläpito Sivustolla ei muodosta Minna Parikka Shoes:ia sitovaa tarjousta myydä tuotteita, vaan mahdollisuuden asiakkaalle antaa sitova ostotarjous asiakkaan tilauksessa mainituista tuotteista. Hyväksymällä nämä ehdot asiakas hyväksyy lisäksi sen, että tilauksen tekeminen Sivustolla tulkitaan sitovan ostotarjouksen tekemiseksi ja sitä tulkitaan näiden ehtojen mukaisesti. Asiakkaan tulee tarkistaa, että kaikki tarjouksessa mainitut tiedot ovat oikein. Tehdessään tilauksen asiakas vastaa siitä, että kaikki tilauksessa mainitut tiedot ovat todenmukaisia ja oikein, ja että hän on oikeutettu käyttämään luotto- tai pankkikorttia, jolla tilaus maksetaan.

Minna Parikka Shoes Oy:n tuotteiden ostaminen Sivustolta jälleenmyyntitarkoituksessa on kielletty.


Tilausvahvistus

Asiakas saa tilausvahvistuksen, kun tilaus on vastaanotettu. Tilausvahvistus ei kuitenkaan tarkoita, että tilaus on hyväksytty. Myyntisopimus Minna Parikka Shoes:in ja asiakkaan välille syntyy vasta, kun asiakas saa vahvistuksen tilauksen lähettämisestä asiakkaalle.

Mikäli et ole saanut tilausvahvistusta 3 arkipäivän aikana tilauksesi tekemisestä, otathan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme onlineshop(at)minnaparikka.com.

 

HINNAT JA MAKSUTAVAT

Sivustolla esitetyt hinnat ovat tuotteille vahvistettuja hintoja tilauksen tekohetkellä, paitsi mikäli hinta on selkeästi virheellinen. Tuotteiden hinnat Sivustolla saattavat poiketa Minna Parikka Shoes:in kivijalkakaupan tai sen jälleenmyyjien asettamista hinnoista. Minna Parikka Shoes varaa oikeuden muuttaa tuotteiden hintoja milloin tahansa antamatta etukäteisilmoitusta siitä. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron osuuden. Arvonlisäveron lopullinen määrä ilmoitetaan Sivustolla tilausta tehdessä ja määräytyy riippuen siitä, mihin maahan tilaus tehdään (laskutus- ja toimitusmaa). Hinnat eivät sisällä toimituksesta ja tilauksen käsittelystä aiheutuvia maksuja, jotka ilmoitetaan erikseen tilauksen loppusummassa ennen kuin asiakasta pyydetään vahvistamaan tilauksensa (ks. Alla “Toimitusajat- ja kustannukset”).

Sivusto saattaa hyödyntää palveluntuottajina kolmansia osapuolia maksun vahvistamiseksi, ja asiakas saatetaan ohjata kolmannen osapuolen ylläpitämälle ja omistamalle sivustolle, jolla on oma tietosuojaselosteensa. Kolmannen osapuolen omistavalle sivustolle luovutettuja henkilötietoja käsitellään kolmannen osapuolen tietosuojaselosteen mukaisesti.

 Maksukorttia veloitetaan vasta, kun tilaus on hyväksytty. Tuotteita ei lähetetä ennen kuin maksukortin myöntäjän hyväksyntä ostotapahtumalle on saatu. Omistusoikeus tuotteisiin säilyy Minna Parikka Shoes:illa, kunnes tuotteet on maksettu kokonaisuudessaan (Klarna).


Maksutavat

Luottokortti/ Visa Electron ja Pankkikortit

Hyväksymme Visa ja Master Card -kortit, American Express -kortit, Visa Electronin sekä yleisimmät pankkikortit. Paytrail Oyj -maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle – kun haluat maksaa kortilla, valitse kassalla maksutavaksi Paytrail.

Huomioitavaa:

14.9.2019 lähtien maksaminen debit- ja creditkortilla saattaa vaatia vahvaa pankkitunnistautumista uuden EU:n laajuisen maksupalveludirektiivin (PSD2) johdosta. Tämä koskee kaikkia verkkokauppoja EU-maissa.

Kun teet tilauksen verkkokaupassamme, saatat joutua käymään läpi lisävaiheita vahvistaaksesi henkilöllisyytesi. Lisävaiheet riippuvat pankistasi. Näitä voivat olla esimerkiksi siirtyminen pankin mobiilisovellukseen. Voit ottaa selvää uudesta vahvasta tunnistautumisesta omasta pankistasi. Voit lukea lisää direktiivistä esimerkiksi täältä.

Maksu Pankkipainikkeilla (vain Suomi & Ahvenanmaa)

Tilaus on mahdollista maksaa omia verkkopankkitunnuksia käyttäen Suomessa ja Ahvenanmaalla. Käytössäsi ovat kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Paytrail Oyj -maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle – kun haluat maksaa verkkopankkitunnuksilla, valitse kassalla maksutavaksi Paytrail

MobilePay

Hyväksymme MobilePay-maksut. Paytrail Oyj -maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle – kun haluat maksaa MobilePaylla, valitse kassalla maksutavaksi Paytrail.

PayPal

Hyväksymme PayPal-maksut. Huomioithan, että PayPalin-palvelumaksu (3,4 %) lisätään tilauksen loppusummaan.

Klarna-laskulla maksaminen (vain Suomi & Ahvenanmaa) 

Hyväksymme Klarnan maksutapana vain Suomessa ja Ahvenanmaalla.

Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

  • Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.
  • Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
  • Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
  • Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.
  • Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.
Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

 

TOIMITUSAJAT JA -KUSTANNUKSET

Toimitusaika ja –kustannukset riippuvat paikasta, johon tuotteet toivotaan toimitettavan. Käytämme tuotteiden toimituksiin DHL-kuljetuspalvelua. Suomessa tuotteiden toimitustavaksi voi valita myös Postin.

Tuotteet toimitetaan asiakkaan tilauksessaan ilmoittamaan osoitteeseen. Huomioithan, että me emme tee muutoksia toimitusosoitteeseen sen jälkeen, kun tilaus on käsitelty. Arvioidut toimitusajat ja –kustannukset ovat esitettynä alla. Mikäli tilauksen käsittely viivästyy, ilmoitamme asiakkaalle uuden arvioidun toimitusajan kolmen (3) arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Lisätietoja DHL-kuljetuspalvelusta www.dhl.fi. Lisätietoja postitoimituksista www.posti.fi.

Huomioithan, että alennusmyyntikauden aikana toimitusajat saattavat ylittyä merkittävästi alla esitetystä. 


Suomi, Ahvenanmaa

Postipaketti (1–3 arkipäivää): 0 €
DHL Express (1–2 arkipäivää): 7,5 €

Muu EU, Islanti, Liechtenstein, Norja ja Sveitsi

DHL Express Worldwide (1–3 arkipäivää): 0 €

Muut maat (Toimitukset EU:n ulkopuolelle)**

DHL Express Worldwide (1–3 arkipäivää): 0 €

 ** Huomioithan, että Minna Parikka Shoes Oy verkkokauppa ei toimita EU- tai EFTA -maiden ulkopuolelle enää 21.12.2020 eteenpäin. 

**HUOM! Mikäli teet tilauksen EU:n ulkopuolisesta maasta, veloitetaan sinulta ainoastaan tuotteen hinta. Mahdolliset muut maksut, kuten verot ja tullit ovat sinun vastuullasi. Kyseisten maksujen maksamista saatetaan edellyttää, jotta saat tuotteesi tulliviranomaiselta. Otathan yhteyttä paikalliseen tulliviranomaiseen saadaksesi lisätietoa.

Minna Parikka Shoes ei vastaa mistään vahingosta tai menetyksestä, joka johtuu DHL:n tai Postin toiminnasta.

 

VAIHTO JA PALAUTUS


HUOM! VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS EI KOSKE TILAUKSESTA VALMISTETTUJA TAI MUUTOIN IDENTIFIOITUJA TUOTTEITA.

 

Euroopan Unioni //

Mikäli asut EU:n alueella, sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi antamalla siitä kirjallisen ilmoituksen Minna Parikka Shoes:lle. Peruutusilmoitus voidaan antaa milloin tahansa tilauksen tekemisen jälkeen, mutta viimeistään neljätoista (14) päivää tilauksen vastaanottamisestaPalauttaaksesi tilauksen, otathan yhteyttä asiakaspalveluun: onlineshop (at) minnaparikka.com tai puhelimitse +358447961182. Saat palautuslomakkeen yhdessä tilauksesi kanssa. Huomioithan, että täytetty lomake tulee liittää palautuspakettiin. Mikäli tuote palautetaan ohjeiden mukaisesti, hyvitämme tuotteen täyden ostohinnan, mutta palautuskustannus pätee. Palautuskustannus vähennetään automaattisesti hyvityksen kokonaissummasta. 

Tuote tulee palauttaa joka tapauksessa viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluessa siitä, kun lähetit peruutusilmoituksen Minna Parikka Shoes:lle. 

Minna Parikka Shoes palauttaa rahasi neljäntoista (14) päivän kuluessa palautuslomakkeen ja tuotteen saapumisesta. Alkuperäiset lähetyskustannukset palautetaan vain, mikäli ostaja on saanut Tuotteen virheellisenä tai Tuote on vahingoittunut kuljetuksessa. Palautamme alkuperäiset lähetyskustannukset myös mikäli tilauksen toimitustapa Suomen sisällä on ollut DHL.

 

Muut maat //**

Mikäli asut EU:n ulkopuolella, sinulla on oikeus palauttaa tilauksesi antamalla siitä ilmoituksen Minna Parikka Shoes:ille. Palautusilmoitus tulee antaa viimeistään neljätoista (14) päivää tilauksen vastaanottamisesta. Palauttaaksesi tilauksen, otathan yhteyttä asiakaspalveluun: onlineshop (at) minnaparikka.com tai puhelimitse +358447961182. Saat palautuslomakkeen yhdessä tilauksesi kanssa. Huomioithan, että täytetty lomake tulee liittää palautuspakettiin. Mikäli tuote palautetaan ohjeiden mukaisesti, hyvitämme tuotteen täyden ostohinnan, mutta palautuskustannus pätee. Palautuskustannus vähennetään automaattisesti hyvityksen kokonaissummasta.

Minna Parikka Shoes palauttaa maksetun hinnan neljäntoista (14) päivän kuluessa palautuslomakkeen ja tuotteen saapumisesta. EU:n ulkopuolelle tehdyistä tilauksista Minna Parikka Shoes ei palauta tuotteen alkuperäisiä tullimaksuja ja/tai myyntiveroja eikä vastaavia maksuja. Tullimaksut sekä tällaiset verot saattavat olla palautettavissa paikallisen tulliviranomaisen kautta. Alkuperäiset lähetyskustannukset palautetaan vain, mikäli ostaja on saanut Tuotteen virheellisenä tai Tuote on vahingoittunut kuljetuksessa. Ota tällöin välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun.

 ** Huomioithan, että Minna Parikka Shoes Oy verkkokauppa ei toimita EU- tai EFTA -maiden ulkopuolelle enää 21.12.2020 eteenpäin.  

Palautuskustannukset

 

Suomi / Ahvenanmaa 10 €
Euroopan Unioni 25 €
Muut maat 30 €

 

PALAUTA NÄIN:

DHL

1. Täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake huolellisesti. Ilmoita palautuksesta asiakaspalveluumme onlineshop@minnaparikka.com. Luomme sinulle palautusrahtikirjan.

2. Pakkaa palautettava tuote huolellisesti alkuperäiseen laatikkoon ja suojaa laatikko alkuperäisellä lähetyspussilla tai toisella laatikolla. Huomioithan, että kenkälaatikko on osa tuotetta ja sen tulee palautua alkuperäisessä kunnossa. Varmista, ettii täyttämäsi palautuslomake on paketin sisällä.

3. Kiinnitä saamasi DHL-palautusrahtikirja pakettiin.

4. Ota yhteyttä DHL-asiakaspalveluun www.dhl.fi ja tilaa nouto. Löydät työkalun tilaukseen myös täältä: www.mydhl.express.dhl/fi/fi/home.html#/schedulePickupTab. Lähetyksen tilaaminen ei maksa. Voit palauttaa lähetyksen myös lähimpään DHL-toimipisteeseesi. Löydät lähimmän toimipisteesi täältä: locator.dhl.com. 

POSTI

1. Täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake huolellisesti.

2. Pakkaa palautettava tuote huolellisesti alkuperäiseen laatikkoon ja suojaa laatikko lähetyspussilla tai toisella laatikolla. Huomioithan, että kenkälaatikko on osa tuotetta ja sen tulee palautua alkuperäisessä kunnossa. Varmista, että täyttämäsi palautuslomake on paketin sisällä.

3. Kirjoita paketin päälle palautustunnuksemme 659957. Vie paketti postiin ja kerro, että kyseessä on Minna Parikka c/o Verkkologistiikka:n asiakaspalautus.

 

Tuotteet tulee palauttaa yllä olevan prosessin sekä mahdollisten muiden asiakaspalvelun antamien ohjeiden mukaisesti. Huomaathan, että Minna Parikka Shoes ei korvaa muista toimitustavoista johtuvia korkeampia maksuja.

Tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä ja samassa kunnossa, jossa ne on saatu. Kengät, jotka palautetaan ilman laatikkoa, vahingoittuneina tai käytettyinä, voidaan lähettää takaisin lähettäjälle. Tuotteet tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan, jotta ne ovat asianmukaisesti suojattuja kuljetuksessa. Kenkälaatikko tulee myös suojata, sillä se katsotaan tuotteen osaksi ja palautusta ei välttämättä hyväksytä, mikäli laatikko on vahingoittunut tai se puuttuu kokonaan.

Ainoastaan Sivustolta ostetut tuotteet voidaan palauttaa tämän palautusprosessin kautta.


Maksujen palautus

VISA & MASTERCARD – hyvitys maksukortille; PAYTRAIL (vain Suomessa ja Ahvenanmaalla)- hyvitys tilille; PAYPAL – hyvitys PayPal-palvelun kautta (Paypal palvelumaksua 3,4 % ei palauteta); KLARNA (Vain Suomessa ja Ahvenanmaalla) – hyvitys Klarna-palvelun kautta.

Huomioithan, että hyvityksen siirtymisessä saattaa vierähtää useampi päivä. Salli ainakin 10 päivää maksun siirtymiselle.


Virheelliset tuotteet

(Huomioithan, että osa kengistä tulee Helsingin myymälältämme ja saattavat olla sovitettuja. Kenkiä on sovitettu ainoastaan myyjän valvonnan alaisena eikä niitä ole muutoin käytetty.)

Mikäli tuote saapuu asiakkaalle kuljetuksessa rikkoutuneena tai muutoin virheellisenä, asiakkaan tulee välittömästi ottaa yhteyttä Minna Parikka Shoes:in asiakaspalveluun.


Tuotteen tai koon vaihto 

Palauta vaihdettava tuote tai koko verkkokauppaamme 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta ja tee haluamastasi tuotteesta kokonaan uusi tilaus. Hyvitämme palauttamasi tuotteet maksutapasi mukaisesti mahdollisimman pian sen jälkeen kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Saat ilmoituksen hyvityksestä sähköpostiisi. Mikäli teet palautuksen Postin tai DHL:n kautta, vähennämme 10 € palautettavasta summasta. Palautamme alkuperäiset lähetyskustannukset mikäli toimitustapa Suomen sisällä on ollut DHL.  

  

VASTUUNRAJOITUS

Minna Parikka Shoes ei vastaa siitä, että Sivusto esittää tuotteen värin, mittasuhteet ja yksityiskohdat 100 %:in tarkkuudella.

Minna Parikka Shoes ei vastaa mistään virheistä, epätarkkuuksista, puutteellisuuksista tai muista vioista, viiveistä tai erheellisyyksistä Sivuston sisältämässä tiedossa. Minna Parikka Shoes vastaa ainoastaan siitä, että tuote soveltuu tavanomaiseen käyttötarkoitukseensa. Minna Parikka Shoes ei vastaa mistään suorasta, epäsuorasta tai välillisestä vahingosta (sisältäen muttei rajoittuen liiketoiminnan, sopimuksen, tuotteen tai tiedon menetyksestä taikka liiketoimintojen estymisestä), joka aiheutuu Sivuston käyttämisestä, käytön estymisestä tai Sivuston sisällöstä, näistä ehdoista, riippumatta siitä, perustuuko kyseinen vahinko sopimukseen, oikeudenloukkaukseen vai muihin perusteisiin. Tätä sopimuskohtaa ei kuitenkaan sovelleta silloin, kun Minna Parikka Shoes tai sen valtuuttama asiamies on rikkonut velvollisuuksiaan tahallisesti tai törkeästä huolimattomuudesta ja kyseisestä rikkomuksesta on aiheutunut hengenmenetys tai henkilökohtaista vahinkoa; tai mikäli vahingon korvausvelvollisuus seuraa tuotevastuulainsäädännöstä.

 

IMMATERIAALIOIKEUDET

Ellei näissä ehdoissa toisin ole esitetty, kaikki tämän Sivuston sisältöön liittyvät immateriaalioikeudet (sisältäen, muttei rajoittuen tavaramerkkeihin, domain-nimiin ja kuviin) kuuluvat yksinomaan Minna Parikka Shoes:lle tai sen sopimuskumppaneille ja ovat suojattu sovellettavan lain mukaisesti.

 

TIETOSUOJA

Minna Parikka käsittelee Sivustolle luovutettuja henkilötietoja vain asiakkaan tilauksen toteuttamiseen (ks. Tietosuojaseloste).

 

YLIVOIMAINEN ESTE

Mikäli Minna Parikka Shoes ei pysty täyttämään näiden ehtojen mukaisia velvollisuuksiaan tai palveluitaan johtuen epätavallisista tai epäsuotuisista olosuhteista, jotka ovat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella (kuten, muttei rajoittuen seuraaviin: työtaistelutoimenpiteet, yhteiskunnalliset levottomuudet, sota tai luonnonkatastrofit), ei sitä voida pitää korvausvelvollisena vahingosta, joka aiheutuu tällaisen esteen aiheuttamasta viivästyksestä. Mikäli tällainen tilanne ilmenee, Minna Parikka Shoes ilmoittaa siitä asiakkaalle niin pian kuin mahdollista. Mikäli tilanne kestää yhtäjaksoisesti yli kaksi (2) kuukautta, voidaan liiketoimi peruuttaa kumman tahansa osapuolen toimesta.

 

VERKKOSIVUN KÄYTTÖ

Asiakkaalle myönnetään rajoitettu käyttöoikeus Sivustolle. Asiakas ei saa tallentaa, käyttää, esittää julkisesti, toimittaa tai edelleenvälittää Sivuston sisältöä tai mitään Sivuston tai sen käytön kautta saatua materiaalia kolmannelle osapuolelle paitsi niissä rajoissa, kun se on sallittu tekijänoikeuslainsäädännössä. Asiakas ei saa väärinkäyttää Sivustoa. Asiakas ei saa syyllistyä tai yllyttää rikolliseen tekoon, välittää tai levittää virusta tai muuta vahingollista, teknologisesti haitallista materiaalia, rikkoa luottamuksellisuusvelvoitettaan tai käyttäytyä uhkaavasti tai säädyttömästi. Asiakas ei saa hakkeroitua Sivustolle, korruptoida tietoa, aiheuttaa häiriötä muille käyttäjille, lähettää roskapostia tai yrittää haitata Sivuston tai sen kautta lähestyttyjen tietokoneiden tai tietokonejärjestelmien suorituskykyä tai toimintaa.

 

TULKINTA JA PUUTTEET

Mikäli jokin tässä esitetyistä ehdoista on sovellettavan lain mukaan pätemätön osittain tai kokonaan, ei kyseisen ehdon pätemättömyys vaikuta muiden tässä esitettyjen ehtojen voimassaoloon.

 

SOVELLETTAVA LAKI

Näihin myyntiehtoihin, kuten myös kaikkiin muihin Minna Parikka Shoes:in ohjeistuksiin sovelletaan Suomen lakia ja yksinomainen toimivalta on Suomen tuomioistuimilla.

Mikäli haluat lisätietoa tai kaipaat vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: onlineshop(at)minnaparikka.com, puhelin +358447961182 (MA, KE, PE 10:00–14:00, TI, TO, LA–SU – SULJETTU). Autamme sinua mielellämme löytämään täydelliset Minna Parikat!