CARROT BITERS

Minna Parikan täysin vegaaninen tuotelinja toteuttaa kaikkien porkkananpurijoiden vihreimmätkin unelmat. Vegaaniset versiot ikonisista pupukengistä sopivat hyvin suunnittelijan ideologiaan – ovathan puputkin luonnostaan vegaaneja! Nämä suloiset uutuudet eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä materiaaleja.

VEGAANISET KENGÄT

”Unelmani on valmistaa vastuullisia kenkiä menettämättä leikkisyyttä ja seikkailunhalua, joista kenkäni tunnetaan. Minulle on aina ollut tärkeää, että valmistajamme toimivat eettisesti ja vastuullisesti. Haluan luoda tuotteita, jotka luovat iloa pitkään ja joiden ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman vähäiset.” 

- Minna Parikka – 

Pupukorkkareiden upea kultainen Piñatex-pinta on näyttävä kannanotto

Ananaksesta valmistetuissa Bunny Skatereissa yhdistyvät tyylin lisäksi käytännöllisyys ja kestävä kehitys

Näiden uutuuksien pohjat ovat tehty luonnonkumista ja kengän vahvikkeet ovat 100%:sti kierrätettäviä

Uusissa vegaanisissa puputennareissa ole mitään eläinperäistä – ainoastaan idea kengän sisään piiloutuneesta pupusta!

Piñatex on luonnollinen, innovatiivinen ja patentoitu materiaali, joka on valmistettu ananaksen vihreiden lehtien kuidusta. Piñatex tuotetaan ananassadon sivutuotteena, eikä sitä varten tarvitse lisää maata, vettä, lannoitetta tai torjunta-aineita. Ananakset, joista Piñatex tuotetaan kasvatetaan yhteistyöviljelmillä Filippiineillä. Piñatex on materiaalina vahva, joustava, hengittävä ja vettä hylkivä. Vegan Capsule -mallistossa Piñatexia käytetään Bunny Skater gold- ja black-piñassa. Lue lisää Piñatexista: www.ananas-anam.com