CARROT BITERS

Minna Parikan täysin vegaaninen tuotelinja toteuttaa kaikkien porkkananpurijoiden vihreimmätkin unelmat. Vegaaniset versiot ikonisista pupukengistä sopivat hyvin suunnittelijan ideologiaan – ovathan puputkin luonnostaan vegaaneja! Nämä suloiset uutuudet eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä materiaaleja.

VEGAANISET KENGÄT

”Unelmani on valmistaa vastuullisia kenkiä menettämättä leikkisyyttä ja seikkailunhalua, joista kenkäni tunnetaan. Minulle on aina ollut tärkeää, että valmistajamme toimivat eettisesti ja vastuullisesti. Haluan luoda tuotteita, jotka luovat iloa pitkään ja joiden ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman vähäiset.” 

- Minna Parikka – 

Pupukorkkareiden upea kultainen Piñatex-pinta on näyttävä kannanotto

Ananaksesta valmistetuissa Bunny Skatereissa yhdistyvät tyylin lisäksi käytännöllisyys ja kestävä kehitys

Näiden uutuuksien pohjat ovat tehty luonnonkumista ja kengän vahvikkeet ovat 100%:sti kierrätettäviä

Uusissa vegaanisissa puputennareissa ole mitään eläinperäistä – ainoastaan idea kengän sisään piiloutuneesta pupusta!

Piñatex

Piñatex on luonnollinen, innovatiivinen ja patentoitu materiaali, joka on valmistettu ananaksen vihreiden lehtien kuidusta. Piñatex tuotetaan ananassadon sivutuotteena, eikä sitä varten tarvitse lisää maata, vettä, lannoitetta tai torjunta-aineita. Ananakset, joista Piñatex tuotetaan kasvatetaan yhteistyöviljelmillä Filippiineillä. Sivutuotteesta valmistetaan ensin Filippiineillä raaka-ainetta, Piñafeltiä, josta sen jälkeen valmistetaan lopullinen materiaali, Piñatex, jonka tuotanto tapahtuu Espanjassa ja Italiassa. 

Piñatex:in valmistaja Ananas Anam:illa on myönnetty B Corporation® -sertifikaatti, jonka edellytyksiä ovat vastuullisuus ja läpinäkyvyys niin ympäristön kuin sosiaalisen vastuun näkökulmasta. Ananas Anamin tavoite on tarjota paikallisille anastuottajille Filippiineillä mahdollisuus lisätuloon.

Piñatex on materiaalina vahva, joustava, hengittävä ja vettä hylkivä. Vegan Capsule -mallistossa Piñatexia käytetään Bunny Skater gold- ja black-piñassa ja Jackie gold piñassa. Lue lisää Piñatexista valmistajan sivuilta: www.ananas-anam.com