TOIMITUSAJAT & -KUSTANNUKSET 

 

Verkkokauppamme on sulkeutunut 20.12.2020, mutta avautuu vielä helmikuussa väliaikaisesti, kun viimeinen erä kenkiä saapuu myyntiin 8.2.2021 klo 9.00. Tämän erän myymisen jälkeen verkkokauppamme sulkeutuu lopullisesti viimeistään maaliskuun lopussa.

 

 

Käytämme tuotteidemme toimituksiin DHL-kuriiripalvelua ja Suomessa tuotteiden toimitustavaksi voi valita myös Postin.

  • Posti Postipaketti (1–3 arkipäivää): 0 € *
  • DHL Express (1–2 arkipäivää): 7,5 € * 

Tuotteet toimitetaan toimitustavasta riippuen asiakkaan tilauksessaan ilmoittamaan osoitteeseen (DHL Express), tai valitsemaansa Postin noutopisteeseen (Posti Postipaketti). Huomioithan, että me emme tee muutoksia toimitusosoitteeseen sen jälkeen, kun tilaus on käsitelty. Arvioidut toimitusajat ja –kustannukset ovat esitettynä yllä. 

HUOM! Mikäli teet tilauksen EU:n ulkopuolisesta maasta, veloitetaan sinulta ainoastaan tuotteen hinta. Mahdolliset muut maksut, kuten verot ja tullit ovat sinun vastuullasi. Kyseisten maksujen maksamista saatetaan edellyttää, jotta saat tuotteesi tulliviranomaiselta. Otathan yhteyttä paikalliseen tulliviranomaiseen saadaksesi lisätietoa. Huomioithan, että 20.12.2020 jälkeen emme enää toimita EU- tai EFTA -maiden ulkopuolelle. 

 

Lue palautusehdoista täältä