Surrealismia ja leikkisyyttä

Vuonna 2005 perustettu Minna Parikka -brändi tunnetaan surrealistisesta ja leikkisästä tyylistään, jossa yksityiskohdat ja korkea laatu ovat pääosassa. Minnan ikonisia tuotteita on nähty mm. Lady Gagan, Taylor Swiftin, Cara Delevignen sekä Jennerin ja Kardashianin perheiden jaloissa.

”Kaikkien naisten tulee saada itse päättää, kuinka pukeutua, ajatella ja elää. Elämä on liian lyhyt käveltäväksi tylsissä kengissä. Jalat voi olla tukevasti maassa – ja pää pilvissä!”

Minna Parikka

Brändin tarina

Tipahdettuaan kenkäsuunnittelun kaninkoloon 15-vuotiaana, Minna seurasi unelmiaan maailmalle. Hän muutti Englantiin 19-vuotiaana opiskellakseen kenkäsuunnittelua ja vietti seuraavat kuusi vuotta työskennellen ja inspiroituen Lontoossa, Milanossa ja Barcelonassa. 

Saatuaan lopulta konkreettisesti kenkää italialaisesta kenkätalosta, Minna päätti luoda oman työpaikkansa ja johtaa itse luovaa työtään. Vuonna 2005 hän palasi kotikaupunkiinsa Helsinkiin, käynnisti brändin ja kenkien loikka maailmalle sai alkaa.

”Minulla oli niin paljon sanottavaa ja annettavaa kenkäsuunnittelun kautta. Olin vain 25-vuotias ja unelmani oli niin suuri, että olin valmis tekemään mitä vain toteuttaakseni sen.”

Minna Parikka

Missio

Jokaisen naisen unelmat on tehty toteutettaviksi! Suunnittelija Minna Parikka etsii jatkuvasti uusia tapoja täyttääkseen designin rakastajien odotukset maailmanlaajuisesti - ja jopa ylittääkseen ne. 

Rakastetun brändin ikoniset tuotteet inspiroivat, voimauttavat ja antavat mahdollisuuden arjen juhlaan vuoden jokaisena päivänä. Minna täyttää ilolla asiakkaidensa unelmia ja rohkaisee hauskanpitoon ilman ikärajaa.

Ikoniset tuotteet

Ikoniset puputennarit, tikkarikorot ja monet muut Minnan kenkäunelmat olivat klassikoita jo syntyessään. Niitä on nähty mm. Lady Gagan, Taylor Swiftin, Cara Delevignen sekä Jennerin ja Kardashianin perheiden jaloissa. Maailman valloittaneet design-ikonit ovat muotoilultaan seikkailunhaluisia ja kannustavat lukemattomia naisia rohkeaan itseilmaisuun.