VAIHTO JA PALAUTUS

 

Palautus

Palauta tuote verkkokauppaamme tai myymäläämme (Aleksanterinkatu 36, Helsinki) 14 vrk sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Hyvitämme palauttamasi tuotteet maksutapasi mukaisesti mahdollisimman pian sen jälkeen kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Saat ilmoituksen hyvityksestä sähköpostiisi. Mikäli teet palautuksen Postin tai DHL:n kautta, vähennämme 10 € palautettavasta summasta. Palautamme alkuperäiset lähetyskustannukset mikäli toimitustapa Suomen sisällä on ollut DHL. Myymäläämme (Aleksanterinkatu 36, Helsinki) palautus on aina maksuton. Lahjakortilla maksetun osuuden palautamme alkuperäiselle lahjakortille.

 

Vaihto

Haluatko vaihtaa? Palauta vaihdettava tuote verkkokauppaamme tai myymäläämme (Aleksanterinkatu 36, Helsinki) 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta ja tee haluamastasi tuotteesta kokonaan uusi tilaus. Hyvitämme palauttamasi tuotteet maksutapasi mukaisesti mahdollisimman pian sen jälkeen kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Saat ilmoituksen hyvityksestä sähköpostiisi. Mikäli teet palautuksen Postin tai DHL:n kautta, vähennämme 10 € palautettavasta summasta. Palautamme alkuperäiset lähetyskustannukset mikäli toimitustapa Suomen sisällä on ollut DHL. Myymäläämme (Aleksanterinkatu 36, Helsinki) palautus on aina maksuton. Lahjakortilla maksetun osuuden palautamme alkuperäiselle lahjakortille. 

 

PALAUTA TUOTE NÄIN:

DHL

1. Täytä palautuslomake huolellisesti ja tarkista, että alkuperäisestä lähetyksestäsi löytyy DHL-palautusrahtikirja.
2. Pakkaa tuote, jonka tahdot palauttaa huolellisesti sen alkuperäiseen laatikkoon, ja suojaa laatikko alkuperäisellä lähetyspussilla, tai toisella laatikolla. Huomioithan että kenkälaatikko on osa tuotetta, ja sen tulee palautua alkuperäisessä kunnossa. Varmista, että palautuslomake on paketin sisällä.
3. Ota yhteyttä DHL-asiakaspalveluun www.dhl.fi ja tilaa nouto. Löydät työkalun tilaukseen sivun oikeasta reunasta. Voit palauttaa lähetyksen myös lähimpään DHL-toimipisteeseesi. Löydä lähin toimipisteesi täältä.
4. Anna valmiiksi pakattu paketti sekä DHL-palautusrahtikirja DHL-työntekijälle.

POSTI (Vain Suomessa)

1. Täytä palautuslomake huolellisesti ja tarkista, että alkuperäisestä lähetyksestäsi löytyy Postin palautusosoitekortti.
2. Pakkaa tuote, jonka tahdot palauttaa, huolellisesti sen alkuperäiseen laatikkoon ja suojaa laatikko alkuperäisellä lähetyspussilla, tai toisella laatikolla. Varmista, että täytetty palautuslomake on paketin sisällä.
3. Liitä Postin palautusosoitekortti paketin päälle ja vie paketti postiin.

 

Tuotteet tulee palauttaa ylläolevan prosessin sekä mahdollisten muiden asiakaspalvelun antamien ohjeiden mukaisesti. Huomioithan, että me emme korvaa muista toimitustavoista johtuvia maksuja.

Lisätietoja tuotteen vaihtamisesta ja palauttamisesta löydät Yleisistä ehdoistamme.

Asiakaspalvelumme on avoinna MA–PE 09:00–17:00, LA–SU - SULJETTU.

+358447961182
onlineshop@minnaparikka.com