VAIHTO JA PALAUTUS

Vaihto

Haluatko vaihtaa? Palauta vaihdettava tuote verkkokauppaamme tai myymäläämme (Aleksanterinkatu 36, Helsinki) 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta, ja tee haluamastasi tuotteesta kokonaan uusi tilaus. Uuden tilauksen toimitus on maksuton, kun valitset toimitustavaksi Postin tai noudon myymälästä.

Hyvitämme palauttamasi tuotteet maksutapasi mukaisesti mahdollisimman pian sen jälkeen kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden sisällä palautuksen vastaanottamisesta. Mikäli teet palautuksen Postin tai DHL:n kautta, vähennämme 10 € palautettavasta summasta. Myymäläämme (Aleksanterinkatu 36, Helsinki) palautus on aina maksuton. Mikäli tilauksesi on toimitettu sinulle alunperin DHL:llä, palautamme siitä alunperin kertyneet lähetyskustannukset. Lahjakortilla maksetun osuuden palautamme alkuperäiselle lahjakortille. 

Palautus

Palauta tuote verkkokauppaamme tai myymäläämme (Aleksanterinkatu 36, Helsinki) 14 vrk sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Hyvitämme palauttamasi tuotteet maksutapasi mukaisesti mahdollisimman pian sen jälkeen kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden sisällä palautuksen vastaanottamisesta. Mikäli teet palautuksen Postin tai DHL:n kautta, vähennämme 10 € palautettavasta summasta. Myymäläämme (Aleksanterinkatu 36, Helsinki) palautus on aina maksuton. Mikäli tilauksesi on toimitettu sinulle alunperin DHL:llä, palautamme siitä alunperin kertyneet lähetyskustannukset. Lahjakortilla maksetun osuuden palautamme alkuperäiselle lahjakortille.

  

PALAUTA TUOTE NÄIN:

DHL

1. Täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake huolellisesti. Ilmoita palautuksesta asiakaspalveluumme onlineshop@minnaparikka.com. Luomme sinulle palautusrahtikirjan.

2. Pakkaa palautettava tuote huolellisesti alkuperäiseen laatikkoon ja suojaa laatikko alkuperäisellä lähetyspussilla tai toisella laatikolla. Huomioithan, että kenkälaatikko on osa tuotetta ja sen tulee palautua alkuperäisessä kunnossa. Varmista, ettii täyttämäsi palautuslomake on paketin sisällä.

3. Kiinnitä saamasi DHL-palautusrahtikirja pakettiin.

4. Ota yhteyttä DHL-asiakaspalveluun www.dhl.fi ja tilaa nouto. Löydät työkalun tilaukseen myös täältä: www.mydhl.express.dhl/fi/fi/home.html#/schedulePickupTab. Lähetyksen tilaaminen ei maksa. Voit palauttaa lähetyksen myös lähimpään DHL-toimipisteeseesi. Löydät lähimmän toimipisteesi täältä: locator.dhl.com. 

 

POSTI (Vain Suomessa)

1. Täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake huolellisesti.

2. Pakkaa palautettava tuote huolellisesti alkuperäiseen laatikkoon ja suojaa laatikko lähetyspussilla tai toisella laatikolla. Huomioithan, että kenkälaatikko on osa tuotetta ja sen tulee palautua alkuperäisessä kunnossa. Varmista, että täyttämäsi palautuslomake on paketin sisällä.

3. Kirjoita paketin päälle palautustunnuksemme 627256. Vie paketti postiin ja kerro, että kyseessä on Minna Parikka Shoes Oy:n asiakaspalautus.

 

Tuotteet tulee palauttaa ylläolevan prosessin sekä mahdollisten muiden asiakaspalvelun antamien ohjeiden mukaisesti.

Huomioithan, että me emme korvaa muista toimitustavoista johtuvia maksuja.

Lisätietoja tuotteen vaihtamisesta ja palauttamisesta löydät Yleisistä ehdoistamme.

Asiakaspalvelumme on avoinna MA–PE 09:00–17:00, LA–SU - SULJETTU.

+358447961182
onlineshop@minnaparikka.com