Leikkisän ja surrealistisen designin näyttämö Helsingissä. Minna Parikan kivijalkamyymälä täyttää ilolla asiakkaidensa unelmia ja rohkaisee hauskanpitoon ilman ikärajaa.

MInna parikka universum

Aleksanterinkatu 36, 00100 Helsinki

+358 966 7554

store@minnaparikka.com

AUKIOLOAJAT:

Myymälä on suljettu toistaiseksi 27.3.2020 alkaen

Helsingissä

Minna Parikan kivijalkamyymälää on mahdotonta ohittaa hymyilemättä. Nähtävyytenä tunnetut ikkunainstallaatiot Aleksanterinkadulla vaihtuvat sesongeittain. Tule ja lumoudu - elämys huipentuu, kun astut sisään myymälään!

Yli 80 neliön tila on samanaikaisesti hienostunut ja leikkisä, herkullinen yhdistelmä puuta, marmoria, nahkaa ja vahvoja ja raikkaita värejä. Joanna Laajiston suunnittelemassa tilassa on jopa oma peilinen pussauskoppinsa! Taianomaisessa miljöössä on esillä maailman suurin ja eksklusiivisin valikoima Minna Parikan ikonisia tuotteita.

Varaa sovitushetkesi

Kaipaatko pientä hemmotteluhetkeä? Varaa aika sovitushetkeen myymäläämme. 1-4 hengen seurue saa yhden meistä avukseen opastamaan morsianta, kaasoja, syntymäpäiväsankaria, valmistuvaa tai muuta juhlan kuningatarta valitsemaan juuri sen oikean, täydellisen kenkäparin tärkeään päivään. Voit lähettää kuvan juhlapuvusta ennen tapaamista.

Love & Care -huoltopalvelu

Niin kuin me kaikki, myös kenkäsi tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa. Teemme kaikkemme, jotta lempikenkiesi elinkaari on mahdollisimman pitkä ja kaunis. Oikeanlaisella huollolla kengät pysyvät pitkään hyväkuntoisina ja myös näyttävät kauniilta. 

Perushuolto onnistuu helposti kotona tai voit tuoda kenkäsi suoraan Helsingin myymälään huoltopalveluumme. Oli kyseessä puolipohjaus, korkolappujen vaihto, korjausompelu tai mikä tahansa muu huollon aihe, teemme kaikkemme palauttaaksemme niiden kauneuden. Huoltopalvelumme ansiosta voit nauttia jalkojesi muotoihin mukautuneista kengistäsi yhä pidempään.