Minnan maailma

Vuonna 2005 perustettu Minna Parikka -brändi tunnetaan surrealistisesta ja leikkisästä tyylistään, jossa yksityiskohdat ja korkea laatu ovat pääosassa. Brändin rakastetut, ikoniset tuotteet ovat kuin unelmia: niistä elämäntarinat alkavat ja ne puhuttelevat.

Suunnittelija

Taianomaisten kenkien takana on vain yksi nainen. Suunnittelija Minna Parikan työpöydällä syntyy vuosittain yli 50 uutta designia, joilla hän kannustaa naisia hulluttelemaan. Minnan poikkeuksellisen visuaaliset ja tunnistettavat tuotteet herättävät tunteita ja mahdollistavat lukemattomien naisten itseilmaisun ympäri maailman.

Ikoniset tuotteet

Ikoniset puputennarit, tikkarikorot ja monet muut Minnan kenkäunelmat olivat klassikoita jo syntyessään. Niitä on nähty mm. Lady Gagan, Taylor Swiftin, Cara Delevignen sekä Jennerin ja Kardashianin perheiden jaloissa. Maailman valloittaneet design-ikonit ovat muotoilultaan seikkailunhaluisia ja kannustavat lukemattomia naisia rohkeaan itseilmaisuun.

Vastuullisuus

Minna Parikka -kengät ovat designinsa lisäksi tunnettuja korkeasta laadustaan. Käsin viimeistellyt kengät valmistetaan Espanjassa laadukkaimmista materiaaleista. Tuotteissa näkyy ja tuntuu vuosien tuotekehityksen tulos.

Myymälä

Leikkisän ja surrealistisen designin näyttämö Helsingissä, Minna Parikan kivijalkamyymälä, täyttää ilolla asiakkaidensa unelmia ja rohkaisee hauskanpitoon ilman ikärajaa.