Vastuullisuus

Minna Parikka -kengät ovat designinsa lisäksi tunnettuja korkeasta laadustaan. Käsin viimeistellyt kengät valmistetaan Espanjassa laadukkaimmista materiaaleista. Tuotteissa näkyy ja tuntuu vuosien tuotekehityksen tulos.

Eurooppalaista artesaanityötä

Alicanten läheisyydessä toimivat yhteistyökumppanit ovat valveutuneita perheyrityksiä, joissa ammattitaito siirtyy sukupolvelta toiselle. Alaansa erikoistuneet kenkävalmistajat toteuttavat artesaanityötään vuosikymmenten kokemuksella.

Oma tuotanto- ja tuotekehitystiimimme valvoo tuotantoa sen kaikissa vaiheissa sekä Suomessa että Espanjassa, jotta lopputulos on täydellinen.

Kengänvalmistuksen taidetta

Kaikki Minna Parikka -kengät valmistetaan Espanjassa laadukkaimmista materiaaleista, käsin viimeistellen. Jokaisen kenkäparin valmistamiseen kuuluu 50 komponenttia ja 120 erilaista työvaihetta ennen kuin mestariteos on valmis. Tuotteissa näkyy ja tuntuu vuosien tuotekehityksen tulos. 

Kengänvalmistus on oma taiteenlajinsa, joka mahdollistaa kengissä askeltamisen mukavuuden, liikkuvuuden, vapauden ja ikimuistoisimmat seikkailut.

Vastuullisuuslupaus

Meille on tärkeää, että valmistajamme toimivat eettisesti ja vastuullisesti. Haluamme luoda tuotteita, jotka luovat iloa pitkään ja joiden ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman vähäiset. Kenkävalmistajien kanssa solmitut tarkat tuotanto- ja laatusertifikaatit ovat pitkäikäisen yhteistyön ja kumppanuuden perusta.

Suunnittelija ja tuotekehitystiimi etsivät jatkuvasti uusia materiaaleja, joissa Minna Parikan tunnistettava tyyli, laatu ja vastuullisuus kohtaavat kengissä käyttötarkoitustaan vaalivalla tavalla. 

Ensimmäinen vegaaninen kenkämalli on tulossa myyntiin keväällä 2020.

Materiaalit

Hyvä design ei koskaan vanhene: ajattomat ja kestävät tuotteet tuottavat iloa pitkään. Käyttömukavuutta ja kestävyyttä edistävät materiaalivalinnat ovat tuotteidemme perusta. Käytössä mukautuva, aito nahka on oikein huollettuna pitkäikäinen ja hyvin kestävä materiaali. Tuotteen eliniän pidentäminen on myös tehokas tapa pidentää sen ympäristöjalanjälkeä.

Kokeilun, testaamisen ja oppimisen kautta löydämme jatkuvasti yhä vastuullisempia tapoja tuottaa Minna Parikan tunnusomaista innovatiivista muotoilua. Meille on erityisen tärkeää hyödyntää ruokatuotannon sivutuotteena syntyneitä raaka-aineita: kaikki tuotteissamme käytetty nahka on elintarviketeollisuuden ylijäämämateriaalia.

Huoltopalvelu

Niin kuin me kaikki, myös kenkäsi tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa. Teemme kaikkemme, jotta lempikenkiesi elinkaari on mahdollisimman pitkä ja kaunis. Oikeanlaisella huollolla kengät pysyvät pitkään hyväkuntoisina ja myös näyttävät kauniilta. 

Perushuolto onnistuu helposti kotona tai voit tuoda kenkäsi suoraan Helsingin myymälään huoltopalveluumme. Oli kyseessä puolipohjaus, korkolappujen vaihto, korjausompelu tai mikä tahansa muu huollon aihe, huoltopalvelumme ansiosta voit nauttia jalkojesi muotoihin mukautuneista kengistäsi yhä pidempään.