Ikoniset tuotteet

Kenkäsuunnittelija Minna Parikka on tunnettu designistaan, jossa surrealismin ja leikkisyyden elementit kohtaavat. Ympäri maailmaa levittäytyneet ikoniset tuotteet ovat muotoilultaan seikkailunhaluisia ja kannustavat lukemattomia naisia rohkeaan itseilmaisuun.

Puput

Puputennarit näyttäytyivät ensimmäisen kerran S/S14-mallistossa ja ovat siitä lähtien loikkineet naisten jalkoihin ja sydämiin ympäri maailman. Design-idea heräsi kengän sisään piiloutuneesta pupusta, joka ei itse huomaa, että sen isot korvat ovat jääneet näkyviin ja paljastavat piilopaikan.

Pupuille tyypillisesti, ne ovat monistuneet ja saaneet uusia sisaruksia vuosien aikana. Nyt pupunkorvat löytyvät tennareiden lisäksi myös nilkkureista ja korkokengistä. Uusimpana lisäyksenä pupuperheeseen ovat tulleet sporttisen leikkisät puputennarit, joissa pupunkorvat on loikanneet kengän sivulle logoksi.

Logopuput

Minna Parikan rakastetut puputennarit saivat sporttisen kaverin keväällä 2019. Uusissa must-have -tennareissa pupunkorvat ovat hypänneet tennareiden kylkeen logoksi. Heti supersuosioon nousseet logopuput nähtiin lanseerauksen jälkeen muun muassa Maye Muskin ja Grasie Mercedesin jaloissa.

Sydämet

Sydänkoristeiset nauhat ja sydämen muotoon leikattu etuosa ovat jokaisen romantikon unelma. Raquelit ja Jodiet yksinkertaisesti rakastavat juhlia. Ehtymätön suosikin asema on pitänyt nämä klassikot mallistossa vuodesta 2007 lähtien.

Asiakkaiden toiveesta nyt saatavilla myös sydänmallien matala pikkusisko: Regina.