Come Back 15

MINNA PARIKKA -brändi täyttää 15 vuotta vuonna 2020. Come Back 15 -malliston tuotteet ovat asiakkaidemme äänestämiä, edellisten mallistojen tuotteita, jotka palaavat 15-vuotisjuhlavuoden kunniaksi uudelleen myyntiin. Kiitos kaikille äänestäjille – tämä juhlamallisto on teidän!

Rakkaat ystävät,

"Come Back -mallien paluu on tuonut mieleeni paljon hauskoja muistoja 15-vuotisen urani varrelta. Kaikki ne juhlat, muotiviikot, matkustelut ja tapaamiset, jotka olen elänyt nämä kengät jalassani… Näissä kengissä olen kasvanut yritykseni rinnalla, tällaiseksi naiseksi kuin olen nyt."

– Minna Parikka -

CARACAL S/S 13


Kissankorvaiset loaferit tulivat myyntiin ensimmäisen kerran keväällä 2013. Klassisesta Caracalista tuli heti hitti ja ne nähtiinkin nopeasti myös Taylor Swiftin jaloissa. Kengän istuvuutta on paranneltu, minkä ansioista se istuu jalkaan kuin valettu!

Come Back 15 -äänestyksessä Caracal sai ylivoimaisesti eniten ääniä.

BOWJANGLES S/S 17

Pupunkorvat, piparkakkureuna ja muhkean iso rusetti kirsikkana kengän päällä – voisiko nainen enempää toivoa? Mukava kesäsuosikki tekee nyt paluun kolmessa uudessa värissä ja antaa jaloillesi halin!

LIN S/S 11

Lin tunnetaan käytännöllisenä arkikenkänä ja se nähtiin mallistossa ensimmäisen kerran keväällä 2011. Sydämellinen Lin on yksi odotetuimmista Come Back -malleista ja hurmaa ihanuudellaan taatusti kaikki kenkäfanit!

POLLY A/W 06

Minna Parikan aivan ensimmäisessä mallistossa nähty Polly teki paluun! Polly oli klassikko jo syntyessään – se nosti brändin ihmisten tietoisuuteen ja antoi samalla myös Minnan rohkeille unelmille siivet.

Tässä designissa voi aistia ensimmäisen kokoelman viattomuutta ja aitoutta.

STARLET A/W 08

Klassisella designillaan ja pienellä sydänyksityiskohdallaan hän käänsi päät, missä ikinä liikkuikaan. Starlet oli aidosti rakastettu ja se pysyi kestosuosikkina kaudesta toiseen – ja aivan syystä. Mallista tehtiin jopa oma postimerkki!

Vanhaa suosikkia on päivitetty uudella kristallisella soljella, mikä tekee mallista entistä upeamman.