BUNNYSCOPE 2020

Mitähän uusi vuosi tuo tullessaan? Taianomainen pupuhoroskooppi sen paljastaa.

Oinas: Taistelija

Itsevarman ja spontaanin oinaan on hyvä valmistautua muutosten vuoteen. Kärsivällisyyttäsi testataan, mutta uusien kokemusten jälkeen tulet olemaan viisaampi kuin koskaan. Sinua viehättää eniten matkustaminen ja seikkailu, jotka onnistuvatkin suunnitelmiesi mukaan – onhan jaloissasi tukevat Bunny Sneaksit.

Härkä: Klassinen

Rauhallinen ja vakaa härkä katsoo maailmaa käytännöllisestä näkökulmasta. Uusi vuosi tulee olemaan täynnä energiaa, ja jokainen härkä nauttii varmasti kesäkuukausista. Viimeistään silloin on oikea aika ottaa tarvittavat askeleet myös ihmissuhteissa, tietenkin Jodiet jalassa.

Kaksoset: Kokeileva

Kaksonen on aina avoin uusille kokemuksille. Jos olet miettinyt mielessäsi mielenkiintoista liikeideaa, kesäkuussa tähdet ovat puolellasi. Starlet-korkokengissä sinulla on monta syytä olla onnellinen. 

Rapu: Luova

Herkälle ravulle vuosi 2020 voi tuntua vuoristoradalta. Joogaa, vietä aikaa perheesi kanssa ja keskitä ajatuksesi rentouttaviin asioihin. Kesällä rapu kokee suurta rakkautta: lähtisitkö romanttiselle matkalle uudet pupusandaalit jalassa?

Leijona: Voimakas

Leijonalla on vahvaa luovaa energiaa, jonka hän suuntaa vahvasti työhön vuonna 2020. Oletko valmis muuttamaan ulkomaille? Kesällä uudet loaferisi herättävät keskustelua ja ne voivat olla jopa uuden ihmissuhteen alku.

Neitsyt: Tarkkaavainen

Neitsyen järjestelmällisyyttä koetellaan jo heti tammikuussa, kun eteinen täyttyy uusista pupukengistä. Keväällä tarvitset omaa aikaa ja olet sen ansainnut. Jos ajatuksesi ovat vahvasti työssä, muista huomioida myös rakkaitasi.

Vaaka: Taiteellinen

Vaaka laittaa Bowjanglesit jalkaan ja on valmis tanssimaan! Taiteellisen vaa’an vuodesta ei elämyksiä tai tunteita tule puuttumaan. Välttelet yleensä hätäisiä päätöksiä ja se on ainoastaan hyvä asia. Kun kaipaat apua, turvaudu rohkeasti ystävään.

Skorpioni: Karismaattinen

Skorpioni tietää mitä haluaa, ja sen myös saa! Pupukengät pyörivät jaloissasi, kun mielenkiintoinen henkilö astuu elämääsi ja saa sinut todella syttymään. Olet kerännyt pitkään paljon voimaa ja sitkeyttä, ja jos käytät sitä nyt, saat unelmoimasi rakkauden.

Jousimies: Spontaani

Vuosi 2020 vahvistaa entisestään jousimiehen aktiivista ja itsenäistä luonnetta. Ota kevät avosylin vastaan, sillä erilaisia kokemuksia ja aktiviteetteja on tulossa enemmän kuin osaat odottaa. Erilaiset matkat sujuvat hyvin pyörällä, kävellen tai pupukengissä hypellen!

Kauris: Vakava

Uusi vuosi on myönteinen yksin viihtyvälle kauriille. Luvassa on uramenestystä sekä jonkinlainen isompi palkinto. Jos olet harkinnut omaisuutesi sijoittamista, nyt on oiva aika haalia korkoa (glitteri)korolle.

Vesimies: Intuitiivinen

Vesimiehet ovat kahden planeetan hallinnan alla, mikä antaa heille hyvin joustavan ja vahvan persoonallisuuden. Kuljet vahvasti omaa tietäsi, mutta vuonna 2020 koet suurta tarvetta auttaa muita. Sydämellisistä korkokengistään paras vesimies-ystävä tunnetaan!

Kalat: Unelmoiva

Kalat ovat ihania ystäviä! Myös tiimityötaitosi saavat tunnustusta heti alkuvuodesta 2020. Pue värikkäimmät korot yllesi ja jatka fantasiointia – kesällä tulet tarvitsemaan pientä pakoa arjesta. Kun tuot todellisen persoonasi esille, ihailemasi henkilö tukeutuu sinuun.